Veilige en snelle CMS hosting 2.0

Wij bieden gemanagede Cloud hosting van uw Wordpress, Drupal, Joomla!, WooCommerce, Magento en PrestaShop. Als enige provider bieden wij deze op een bijzonder veilige manier aan. Wij gebruiken twee niveaus van beveiliging zodat we vrijwel altijd onregelmatigheden signaleren en zo hacks op uw Wordpress site voorkomen. Een veilig gevoel!

Standaard dubbele beveiliging

Als eerste gebruiken wij speciale hightech software die uw CMS-systeem automatisch live patcht (zodat deze gewoon blijft werken) als deze kwetsbaar is op één of meerdere plaatsen.

Aan de andere kant, passen wij Thread management en inbraakbeveiliging toe op al deze websites. Dat houdt in, dat het gedrag van de server 24x7 beoordeeld wordt en bij afwijkend gedrag wordt dit gemeld bij onze Engineers. Verzoeken die van buitenaf komen, worden eerst beoordeeld op een razendsnelle manier en, indien niet valide, afgewend.

Hoe zit het met de snelheid door alle beveiliging?

Over de snelheid kunnen we veel vertellen, maar belangrijk is om te weten dat wij uw website op een geoptimaliseerd platform draaien. Dat houdt in dat we, ook bij hoge aantallen bezoekers, een veilige en goed presterende website beschikbaar stellen. Uiteraard valt en staat alles met een goede planning vooraf.

Altijd up-to-date

Uiteraard zorgen wij ervoor, in samenspraak met uw IT-afdeling of -leverancier dat de site en eventuele plug-ins up-to-date blijven en mitigeren wij het aanval venster tot zo minimaal mogelijk.

NextGen hosting van OrselMCH, is betrouwbaar, schaalbaar en snel.


Onze Managed Hosting oplossingen