Active Directory in de Cloud

Onze Active Directory dienst is een uitermate veilige oplossing, omdat deze volledig door ons beheerd en gehost wordt. Daarnaast is de toegang op uw omgeving voor beheer goed gecontroleerd en zijn wachtwoorden volledig onleesbaar, zelfs voor onze medewerkers.

Volledig verzorgde migratie of transformatie

Naast deze vorm van managed hosting kunnen wij u volledig van dienst zijn door de migratie of transformatie volledig voor u te verzorgen. Omdat de Active Directory een cruciaal deel van uw organisatie is, moet deze in uitstekende conditie zijn en blijven, zowel vóór als na de migratie / transformatie.

Vaste kosten en volledig ontzorgd

Uw Active Directory hosten voor vaste kosten per maand en volledig ontzorgd. Bij groeivraagstukken kunt u rekenen op onze kennis en expertise, en weet u zeker dat op AD niveau schaalbaarheid en flexibiliteit gewaarborgd zijn.


Onze Managed Hosting oplossingen

Onze visie, voor vandaag en de toekomst.

Wij hebben als visie het zo goed mogelijk combineren van onze diensten om perfect aan te sluiten bij de vraag van onze klanten. Maar tegelijkertijd, waar mogelijk ook duurzaam te ondernemen. Dat beperkt zich niet alleen tot de inzet van zuinige apparatuur óf het selecteren van groene leveranciers, maar ook het efficiënt inzetten van onze medewerkers.