Werkplek in de Cloud

Uw eigen werkplek in de Cloud (managed), overal vandaan 24x7 bereikbaar en volledig ontzorgd voor een vaste prijs per maand. U kunt zorgeloos werken vanaf uw werkplek in de Cloud via uw Desktop, Laptop, Tablet of MAC wanneer u maar wilt.

Veilig en betrouwbaar

Omdat uw omgeving volledig gemanaget is, zorgen wij voor het patchen van de omgeving zodat deze veilig blijft en u zorgeloos kunt blijven werken. Betrouwbaar omdat wij de omgeving 24x7 monitoren en proactief beheren om de beschikbaarheid zoveel mogelijk te kunnen waarborgen.

Maximale Private Cloud performance

Omdat u bij ons een eigen gemanagede (werkplek) in een private Cloud afneemt, heeft u gegarandeerd de maximale performance zowel op storage als op CPU- en netwerkniveau. Onze gehele infrastructuur is dubbel uitgerust en wij werken uitsluitend met gerenommeerde netwerkleveranciers zodat ook de beste netwerk routes gebruikt worden om u de best mogelijke ervaring te geven.

Back-ups en retentie

De back-up van uw data is goed geregeld. U kunt zelf data tot diverse versies terugzetten. Daarnaast bieden wij ook nog een 35 dagen retentie back-up (gemanaget) zodat de kans erg klein wordt dat u nog data kwijt raakt.


Onze Managed Hosting oplossingen